ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
SUN SOLUTION | Συστήματα Σκίασης - Κατασκευές Τεντών Ρόδος

Η επιχείρηση μας “SUN SOLUTION” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία στο αντικείμενο, μπορεί να σας δώσεις λύσεις που θα επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτει, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.

Διαθέτουμε την πείρα και μπορούμε να κατασκευάσουμε σιδηροκατασκευή, προκειμένου να δώσουμε στον χώρο σας την σκίαση που χρειάζεται.
 
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τέντα Βραχίονες
  Τέντα Αντηρίδες
  Τέντα Ριντό
​​​​​​​  Ριντό Κασονέτο
​​​​​​​  Κασετίνες
​​​​​​​  Καποτίνες
​​​​​​​  Στόρια - Ρολά
​​​​​​​  Τέντα Πέργκολα
​​​​​​​  Σιδηροκατασκευές Τεντών
 
 
Οι αποτελεσματικές λύσεις που προτείνουμε ανταποκρίνονται στην προσωπική, αλλά και επαγγελματική ανάγκη του καθενός από εσάς ξεχωριστά. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση τεντών, παντός τύπου, σε οικίες, εξοχικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κ.α.

Οι σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το design στα συστήματα σκίασης καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, προτιμούν και μας προτείνουν οι πελάτες μας.
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε
την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.